Що робити, якщо телефон не бачить мобільну мережу

0
Що робити, якщо телефон не бачить мобільну мережу
Іноді, здавалося б безвідмовний телефон, з правильними налаштуваннями, починає раптом різко втрачати мобільну мережу, через що неможливо ані здійснити дзвінок, ані вийти в інтернет.

Про це пише "Апостроф".

Найпопулярнішою причиною відсутності зв'язку є проблема з sim-картою, від якої, власне, і залежить вся передача мобільних даних. Перевірити, чи дійсно винна "сімка", вставте її в інший пристрій. Якщо там вона "мовчить", її потрібно замінити у свого оператора.

Також під час недбалої експлуатації не дуже сучасних смартфонів можна пошкодити вбудований слот для картки. Перевірити це можна, як і попередньому випадку, ставивши карту в інший апарат. Якщо є підозра, що з телефоном щось трапилося, то гарантійний випадок краще віднести до сервісного центру, а коли гарантія закінчилася – то до будь-якого пункту ремонту, що викликає довіру.

Якщо ваш телефон зазнав механічного впливу, а простіше кажучи, впав з висоти на тверду поверхню, є ймовірність, що модуль зв'язку пошкодився. Найкращим рішенням (крім покупки нового телефону) буде віднести апарат майстру на огляд та ремонт.

Крім того, якщо у ваш телефон потрапила волога, то навіть після хорошої порції просушування та витягування вологи рисом, під мікросхемами все одно може залишитися вода, внаслідок чого контакти іржавіють. У цьому випадку також потрібно звернутися до сервісного центру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні