Росіяни показали удар по українських військових 128 бригади

0
Росіяни показали удар по українських військових 128 бригади
Російські загарбники оприлюднили відео удару "Іскандером" по місцю нагородження офіцерів 128-ї гірничо-штурмової бригади Закарпатської області.

Про це пише Уніан.

Ролик з'явився у рашистських пабліках. На кадрах видно, що локацію фіксував безпілотник, який і передав координати для завдання ракетного удару.

Внаслідок цинічної атаки загинули щонайменше 20 українських військовослужбовців. В Україні розпочато розслідування трагедії.



У Закарпатській області оголосили три дні жалоби за загиблими воїнами 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Від 6 листопада на території регіону будуть приспущені державні прапори.

"Війна забирає найкращих. У районі виконання бойових завдань трагічно загинули наші побратими, воїни 128-ї ОГШБр, які ціною власного життя захищали незалежність України від окупантів", – повідомив голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні