На заході України чоловік зі зброєю пограбував заправку та втік

0
На заході України чоловік зі зброєю пограбував заправку та втік
На Прикарпатті озброєний чоловік скоїв напад на АЗС. Він, погрожуючи пістолетом, забрав гроші з каси та втік, втім правоохоронцям вдалося його впіймати.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області.

Відомо, що напад стався на території АЗС в місті Долина, що на Франківщині. В приміщенні заправки чоловік погрожуючи предметом, схожим на пістолет, почав вимагати в оператора віддати мобільний телефон. Потім, розбійник підійшов до касової зони, витягнув предмет схожий на ніж та спрямував на жінку - касира і змусив віддати йому всі кошти з каси – понад 10 тисяч гривень.

Забравши готівку, мобільний телефон нападник покинув АЗС та поїхав у невідомому напрямку. На пошук зловмисника був орієнтований увесь особовий склад Долинської та Калуської поліції.

"Отримавши оперативну інформацію, поліцейські в селі Пійло, що у Калуському районі, зупинили автомобіль "Toyota Yaris", на якому ймовірно пересувався нападник. Інформація підтвердилась", – розповідають у поліції.

За кермом автівки перебував 37- річний житель Долини. Також, при огляді транспортного засобу поліцейські виявили викрадені грошові кошти, ніж та пістолет.

Чоловіка затримали, наразі йому оголосили підозру за ч. 4 ст. 187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере чоловікові запобіжний захід.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні