РФ готується до нових масованих обстрілів України: коли та чим будуть атакувати

0
РФ готується до нових масованих обстрілів України: коли та чим будуть атакувати
Окупанти знову готуються до обстрілів по об'єктах енергосистеми України. Зокрема, вони вичікують зниження температури нижче нуля.

Про це представник ГУР Міноборони України генерал-майор Вадим Скібіцький розповів у коментарі РБК-Україна.

Він пригадує, що минулого року росіяни розпочали удари по об'єктах енергосистеми 10 жовтня, нібито у відповідь на атаку Сил безпеки України по Кримському мосту. Але насправді Кремль використав це як формальний привід, адже ці атаки готував заздалегідь – лише під тиском розсерджених радикалів вирішив почати їх раніше.

"Фактично 45% ракет, випущених у жовтні-лютому, ворог потратив ще до настання зимових холодів. І це один із ключових факторів, який Москва, вочевидь, буде враховувати цьогоріч. Адже чим нижча температура – тим більше навантаження на енергосистему і тим критичнішими можуть бути її пошкодження", - сказав він.

Коли росіяни планують завдати масованіші удари по Україні
Цього ж року окупанти вочевидь чекають, коли буде більше навантаження на нашу енергосистему і відповідно більш сприятливі умови для нанесення ударів.

"А таке може бути під час настання холодів, коли споживання електроенергії вийде на пікові показники осінньо-зимового періоду. Росіяни вичікують зниження температури нижче нуля", – розповів РБК-Україна представник ГУР МО, генерал-майор Вадим Скібіцький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні