В Криму росіяни намагаються забрати у Софії Ротару віллу

1
В Криму росіяни намагаються забрати у Софії Ротару віллу
Українська співачка Софія Ротару володіє готелем в центрі окупованої Ялти під назвою "Вілла Софія". З 2019 року готель не приймає відвідувачів. Ротару його закрила: за офіційною версією - на реновацію, але насправді співачка намагається позбутися нерухомості в країні-окупанті.

Про це пише Главред.

Місцеві чинуші за старою традицією країни на болотах брати без попиту чуже вирішили "допомогти" в цьому співачці - в росЗМІ з'явилася новина про те, що "Віллу Софію " планують націоналізувати, а потім виставити на торги.

При цьому пропагандисти намагаються виправдатися, мовляв Ротару про цю ситуацію попереджена, і навіть стала активніше стала шукати покупців.

У 2019 Софія Ротару оцінила свою "Віллу Софію" в 25 мільйонів євро. Вона не торгувалася, а число бажаючих придбати нерухомість за такою завищеною ціною стрімко зменшувалося. Зараз торг доречний, але продаж досі відбувається під грифом "таємно", а нова ціна не розголошується.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і за оці дорогущі чужі накрадені в народу вілли злодіїв гинуть нізащо бідні пограбовані українці...фу-у!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні