Відомого українського співака помітили на відпочинку в Дубаї в компанії росіян

1
Відомого українського співака помітили на відпочинку в Дубаї в компанії росіян
Відомого українського продюсера та виконавця Потапа помітили у Дубаї, де він розважався в елітному ресторані.

При цьому він був не сам, а в компанії росіян, розповів блогер Богдан Беспалов у YouTube, пише Главком.

Зокрема, українця побачили на відео, яке розмістила в Instagram-stories дружина учасника російського гурту «Иванушки International» Кирила Туриченка Дар'я Тарасова. У ролику чути, як Потап за кадром коментує те, що відбувається російською мовою: «А око – діамант». Станом на зараз відео вже видалене.

«Потап випускає пісні українською, тому що так потрібно, говорить про Україну в Instagram, тому що так потрібно, хейтить росіян, тому що так потрібно, говорить на публіку українською, тому що так потрібно. А за кадром він буде тусити з ру*нею: від золотої молоді до умовного кіркорова, говорити про «адін народ» і «ета всьо палітіка, ані дагаваряца», поки гинуть кожного дня наші воїни. Мало*оса в ньому ніколи не викорінити від слова зовсім. Ось такі люди й працюють на руку ворогові», – коментує відео Беспалов.

Він зазначив, що не звинувачує Потапа у зрадництві, але вважає, що саме такі люди стають «ждунами» та навідниками.

«Так що ніякі відбілювання Потапа колегами по цеху, мовляв, Олексій затих, тому що йому погрожували Кадировим – не проканають. Явно не від страху Потапенко відпочиває в Дубаї з росіянами», – додав блогер.

Блогер підкреслив, що не хоче образити Потапа, і додав, що йому незрозуміло, чому у той час, коли багато українців віддають своє життя, сили та все інше заради здобуття перемоги, відомі артисти розважаються за кордоном.

«Я не маю на меті образити Олексія. Це його життя, його вибір, але шкода, що людина з такими можливостями замість допомоги рідній країні вдягає маску «жертви», говорить про підтримку України з дубайського номеру. Змінились люди, країна, але не Потап. Він сьогодні продовжує жити категоріями «связі всьо парєшают», «вєсь мір у маїх ног», «пєрєжду і вєрнусь как всьо утіхнєт», «какая разніца», – зазначив він.

Богдан Беспалов резюмував, що раніше був «батальон Монако», а став «батальон Дубай».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як оте ''тєло'' виїхало за кордон? З ОПи дозвіл отримав?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні