У місті на Волині п’яна водійка скоїла ДТП

0
У місті на Волині п’яна водійка скоїла ДТП
У Ковелі патрульні склали два протоколи на нетверезу водійку, яка скоїла автопригоду.

Про це в телеграмі повідомило управління патрульної поліції Волині.

Учора, 5 листопада, близько 19:00 на службовий планшет наших інспекторів надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Грушевського. Поліцейські вирушили на місце і справді виявили, що 45-річна жінка на автомобілі Volkswagen не була уважною та не надала перевагу в русі авто марки Mercedes, що рухалося головною дорогою. Унаслідок цього відбулося зіткнення.

Під час спілкування з керманичкою, патрульним стало зрозуміло, що вона — напідпитку. Такі здогадки інспекторів підтвердив прилад Драгер, що показав результат 2,41 проміле.

На громадянку патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП.

«На щастя, в цій історії всі залишилися цілі й неушкоджені, обійшлося лише матеріальними збитками. Але чи пощастить так наступному водію, який вирішить сісти за кермо нетверезим? Робіть висновки, друзі, та бережіть своє життя!» – йдеться у дописі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні