На сході загинули троє військових з Волині

0
На сході загинули троє військових з Волині
На війні з російськими окупантами обірвалося життя 47-річного військовослужбовця з селища Заболоття Віталія Анатолійовича Козловського.

Про це інформують у фейсбуці Заболоттівської громади.

Стрілець-снайпер механізованого відділення механізованого батальйону старший сержант загинув 2 листопада в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання.

«Вічна і світла пам'ять Герою, щирі співчуття родині та усім близьким загиблого. Низько схиляємо голови перед патріотизмом Воїна, який мужньо захищав рідну землю від окупанта та віддав найцінніше – своє життя за наше мирне небо, спокій та майбутнє України. Вічна пам'ять і слава Герою!» – йдеться у дописі.



В результаті ворожого обстрілу поблизу населеного пункту Першотравневе Куп'янського району Харківської області обірвалося життя жителя с. Тростянка Володимира Вікторовича Острова, 1978 року народження.

Про це інформують у Копачівській громаді.

Гранатометник 1 механізованого відділення 2 механізованого взводу 4 механізованої роти 2 механізованого батальйону рядовий загинув 3 листопада.

«Висловлюємо щирі співчуття родині, сумуємо та розділяємо біль втрати разом з ними. Вічна і світла пам'ять Герою! Про час і місце поховання Героя повідомимо згодом», – йдеться у дописі.

Траур в громаді за загиблим Героєм триватиме 5 днів: з 6 листопада. Протягом цих днів у Копачівській громаді мають бути приспущені державні прапори України з траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій.



Повідомили про загибель Героя з Волині Анатолія Любчика, який вважався зниклим безвісти.

Про це повідомляє Любешівська громада.

Підтвердилась загибель жителя смт. Любешів, Любчика Анатолія Івановича, 1974 року народження, який вважався безвісти зниклим з 23 травня 2022 року. Герой, вірний військовій присязі, поліг у бою за нашу Батьківщину виявивши стійкість і мужність, під час виконання бойового завдання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні