На заході України затримали 135 українців: що сталося

0
На заході України затримали 135 українців: що сталося
За минулий тиждень західні кордони України з ЄС та Молдовою (на Буковині) перетнули 547 тисяч осіб, 135 людей намагалися це зробити нелегально.

Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордог.

Минулого тижня за спробу нелегального перетину державного кордону затримали 135 правопорушників. 124 з них намагалися подолати кордон поза пунктами пропуску, ще 11 осіб спробували незаконно перетнути державну межу в пунктах пропуску.

Як повідомили у Держприкордонслужбі, також інспектори в пунктах пропуску викрили 17 чоловіків призовного віку, громадян України, які намагалися під час виїзду за межі країни використати підроблені документи. У їхніх діях вбачають ознаки правопорушень передбачених статтями 336 та 358 Кримінального кодексу України. Ще понад 200 осіб отримали відмову у пропуску через державний кордон у зв’язку з відсутністю законних підстав для перетину.

Також прикордонники припинили спроби незаконного переміщення через кордон понад 5800 пачок сигарет, 120 пігулок наркотичної і психотропної дії, 10,5 грамів наркотичної речовини, 1 одиницю холодної зброї. Виявили 2 транспортних засоби, які експлуатувалися з порушенням чинного законодавства, один з яких знаходився у міжнародному розшуку. За вчинення правопорушень притягнуто до відповідальності близько 114 осіб, накладено штрафів на суму понад 220 тисяч гривень.

За звітний період оформили 729 автомобілів з гуманітарною допомогою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні