На блокпосту водій авто збив військову

0
На блокпосту водій авто збив військову
У Києві на блокпосту автомобіль збив співробітницю прикордонної служби, яка виконувала службові обов'язки.

Про це йдеться у повідомленні Нацполіції.

Жінка отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована. За даними поліції, ДТП сталася вчора ввечері о 21:25 у Деснянському районі.

З'ясувалося, що правоохоронці, 66-річний чоловік, керуючи автомобілем "Рено", рухався по Броварському проспекту з боку Броварів до Києва. При в'їзді в столицю водій скоїв наїзд на співробітницю прикордонної служби, яка несла службу на блокпосту, саме в той момент, коли вона переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

В результаті військова отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували. Водія перевірили на стан сп'яніння, драгер показав, що чоловік був тверезий.

ДТП слідчі кваліфікували за ч.1 ст. 286 КК - Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тілесне ушкодження середньої тяжкості.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні