У ГУР розповіли, чого чекати від росії взимку

0
У ГУР розповіли, чого чекати від росії взимку
Впродовж місяця Росія може виробляти близько 100 ракет. Це свідчить, що із настанням холодів терористичні атаки на Україну ворог поновить.

Про це під час телемарафону заявив представник ГУР Андрій Юсов.

"Зрозуміло, що остаточне рішення ворог буде ухвалювати в останній момент. Але ми зараз розуміємо, що накопичено всього ресурсів понад 800 високоточних ракет. В місяць вони близько 100 різної номенклатури можуть виробляти", - зазначив він.

Юсов також припустив, що з початком холодів, в період, який пов’язаний з більшим навантаженням на енергосистему, терористичні атаки російського агресора можуть бути поновлені.

Ба більше, як підкреслив представник ГУР, 2022 року у ворога було значно більше запасів ракетних озброєнь

"Так як бездумно і масово використовувалися ракетні удари ворогом минулого разу, коли той самий Суровікін фактично знищив ракетний арсенал Росії і по багатьох показниках довів до критичного, зараз вочевидь діє коригування тактики і ми побачимо певні зміни"", - додав Юсов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні