Блогерка вбила та приготувала 90-кілограмового алігатора заради переглядів

0
Блогерка вбила та приготувала 90-кілограмового алігатора заради переглядів
Жінка опинилася в центрі скандалу у соціальних мережах після того, як опублікувала відео, на якому вона вбиває, обробляє та готує алігатора.

Про це пише Oddity Central.

Чу Ньянг Сяо Хе, китайська кулінарна блогерка із більш ніж 3,5 мільйонами підписників на Douyin (китайська версія TikTok), нещодавно опублікувала короткий відеоролик, що демонструє, як убити та приготувати алігатора, не виходячи з власного будинку. Він був покликаний шокувати та привернути увагу, але також спричинив хвилю негативних реакцій та звинувачень у жорстокому поводженні з тваринами.

У ролику дівчина спочатку миє 90-кілограмову рептилію, морда якої зв'язана, в душі, використовуючи велику щітку.

Потім вона починає вбивати тварину, перш ніж зняти шкуру, потрошити і обвалювати її. Згодом вона готує м'ясо різними способами.

Відео Сяо Хе розлютило юзерів. Вони зажадали назавжди заблокувати її доступ до платформи через очевидне жорстоке поводження з тваринами. Авторка контенту спробувала захистити себе, але те, як вона це зробила, лише більше розізлило. Чу Ньян пояснила, що алігатор на відео був штучно виведений для виготовлення шкіряних виробів, тому його все одно мали намір принести в жертву.

"Ці штучно виведені алігатори вирощуються спеціально для компаній із виробництва шкіри та сумок. Це їхня місія. Чи стали б ви відмовлятися від сумки Hermes зі шкіри алігатора? Нам слід бути раціональнішими", — заявила вона.

Згідно із законом Китаю про охорону дикої природи, приготування м'яса алігатора є незаконним без отримання дозволу від влади, тому вірусний трюк Чу Ньянг Сяо Хе також може мати юридичні наслідки.

Китайські алігатори перебувають під суворою охороною класу I у країні, оскільки вони є одним із видів, що перебувають під загрозою зникнення.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні