У чому зустрічати Новий рік 2024: кольори, які принесуть удачу

0
У чому зустрічати Новий рік 2024: кольори, які принесуть удачу
До Нового року залишилося зовсім небагато - якихось пару місяців, а це значить, що вже зараз можна починати підбирати наряд на свято. Вважається, що Дракон - важлива істота, яке дуже шанують в Китаї, а це - відмінний привід вшанувати повелителя наступних 366 днів.

Про це пише УНІАН.

В якому кольорі зустрічати Новий 2024 рік - варіанти
Для того щоб правильно вибрати образ для новорічної ночі, важливо знати, якого кольору буде Дракон в 2024 році. Згідно зі східним календарем, високосний рік пройде під егідою Зеленого Дерев'яного Дракона. Це означає, що найбільш підходящі кольори:

зелений;

золотий;

сріблястий;

червоний;

білий.

Якщо ці відтінки вам не підходять за кольоротипом, то можна вибрати інші - коричневий, фіолетовий, бордовий. Головне, щоб у вашому образі були присутні стрази, паєтки, камені і будь-яка блискуча атрибутика.

Рік Кролика, що минає, важливо було зустрічати по-домашньому, на перший план виставляючи затишок, а Дракон - повна протилежність. Тут важливо проявити себе, свою індивідуальність, стати справжньою зіркою святкової ночі, але так, щоб не затьмарити її господаря.

В якому кольорі не можна зустрічати 2024 рік - точний список
Крім дозволених кольорів є ще й ті, які категорично не можна використовувати для святкового вечора 31 грудня. Існує повір'я - те, який рік 2024 буде у вашому житті залежить не тільки від настрою і сценарію проведення заходу, а й від вбрання.

Забороненими відтінками астрологи назвали:

гіркий шоколад;

темно-жовтий;

чорний;

синій.

Дракону навряд чи сподобаються такі кольори, адже вони символізують спокій і умиротворення, навіть деяку буденність. Символ року, навпаки, підтримує активних людей, готових опинитися в центрі уваги. Якщо ви виберете плаття якогось з перерахованих чотирьох відтінків - удачі не чекайте.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні