Росіяни намагаються прорвати кордон у двох північних областях

0
Росіяни намагаються прорвати кордон у двох північних областях
Росіяни активізувались на півночі. Ворожі ДРГ регулярно намагаються проникнути на Чернігівщину та Сумщину.

Про це заявив командувач Об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв, пише ТСН.

До 10 ворожих ДРГ на місяць заходить на північ України. Йдеться про прикордонні райони Чернігівщини та Сумщини. З такою приголомшливою статистикою вийшов командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв. Зізнається, що розбивати росіян не легка справа. З того боку у розвідку ходить еліта: спецпризначенці ГРУ, ФСБ та військового спецназу.

Серед переваг ЗСУ – злагодженість підрозділів з іншими службами, зокрема СБУ та прикордонниками. У вересні 23-го військові уже казали, що на північному кордоні з РФ стає дедалі гарячіше. Ворог обстрілює прикордонні громади, а потім прошмигує за лінію пішки. Так диверсанти промацують українські сили та тримають їх у постійному напруженні.

«Наші сили прикриття кордону ліквідовують ці спроби, не дають ДРГ проникнути на територію України. Переважно оці от обстріли зараз розглядаються як предтеча спроби прориву диверсійних груп. З боку Білорусі таких спроб не було зафіксовано протягом липня-серпня в принципі. Всі ці спроби зафіксовані на українсько-російському кордоні в межах Чернігівської та Сумської областей», – каже речник Об'єднаного пресцентру Сил оборони Північного напрямку Юрій Повх.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні