Біля залізничного вокзалу мобілізовані росіяни вбили заступника командира

3
Біля залізничного вокзалу мобілізовані росіяни вбили заступника командира
У Криму помер російський офіцер Мусурбєков. Як виявилося, йому в цьому "допомогли" підлеглі. У тимчасово окупованому Сімферополі російські солдати забили до смерті свого командира.

Про це пише 24 канал.

Інцидент трапився 1 листопада біля міського залізничного вокзалу. Там група російських мобілізованих військовослужбовців влаштувала бійку. Під час сутички вони завдали тяжких тілесних ушкоджень заступнику командира полку – полковнику Мусурбєкову.

7 листопада офіцер від отриманих травм помер у тамтешній лікарні. А солдати, які його побили, дезертували зі свого підрозділу. Вони перевдягнулися у цивільний одяг і втекли з Криму на територію Краснодарського краю.

Фігурантами бійки виявилися солдати 26-го артилерійського полку 20 мотострілецької дивізії восьмої армії південного військового округу росії
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Трикратний Крадій Мізерних Пенсій і заощаджень людей з ощадбанку урср клоун зеленський ХYЙЛО ЛАЛАЛА!!! зе-ХРЯК трикратний КРАДІЙ ПЕНСІЙ порошенко-вальцман з сYчкою гонтаревою і кулявлобом-яценюком ТРАХАНІ трикратним ЖИДІВСЬКИМ крадієм пенсій СМЕРДЯЧИМ клоуном зеленським Є жидо-ПІДОРАМИ СМЕРДЯЧИМИ ГІВНОМ ЯКІ СКОРО ПОДОХНУТЬ В СТРАШНИХ МУКАХ щоб оттако побили досмерті !!! НАМ ЦЮ зе-СВОЛОТУ НЕ ЖАЛЬ!!!!
Відповісти
модератор підор
Відповісти
Смоктати бидло! Цілодобово смоктати!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні