У ГУР розповіли, для чого путіну двійники

0
У ГУР розповіли, для чого путіну двійники
Президент Росії Володимир Путін має щонайменше трьох двійників.

Про це сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Він зазначив, що технологія двійників в Кремлі використовується і "це факт".

"Стосовно інформації з анонімних Telegram-каналів про те, що він уже помер, на жаль, ця новина остаточно не підтвердилася", - сказав Юсов.

При цьому зазначив, що в Путіна є щонайменше три двійника. "Це можуть бути варіанти, але про трьох можемо говорити", - сказав представник розвідки.

Юсов зазначає, що наявність двійників у Путіна свідчить про те, що , що російський режим не стійкий. "І що мова йде не про якогось сильного, впливового, впевненого у собі політика, а власне про технологію – про такий образ "великого брата", який дивиться на тебе. Який насправді і не великий, і не брат тобі. А, і це взагалі не він. Це говорить про страх Кремля, про розуміння того, що вся їхня конструкція - це картковий будинок, який тримається на образі Путіна як диктатора", - наголосив представник ГУР.

За його словами, якщо забрати, зокрема, "милиці у вигляді двійників, то ця конструкція розсипеться". Він додав, що наявність двійників свідчить про страх Путіна комунікувати і це продовження історій про багатометрові столи, про наради, де один "самотній чоловік, схожий на Путіна, сидить далеко від всіх інших".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні