На заході України працівники ТЦК посеред вулиці «запакували» чоловіка в авто

1
На заході України працівники ТЦК посеред вулиці «запакували» чоловіка в авто
У Львові працівники військкомату застосували силу до перехожого. Представники ТЦК буквально викрали чоловіка, силою його скрутивши та заштовхавши в автомобіль. Примусова мобілізація відбувалась на очах свідків, які знімати подію на відео.

Про це пише Главком.

На кадрах відео з примусовою мобілізацією видно, як декілька представників ТЦК силою скрутили чоловіка, який проходив вулицею. Його намагаються заштовхнути у жовтий бус, при цьому проїзд заблокований. Люди, які стали очевидцями події, намагаються зупинити представників військкомату, вони кричали, що ТЦК не має права так робити, й намагаються вирвати у них чоловіка. Люди кричать: «Що виробите!», «Ви не маєте права!», втім, все марно.

Увага! У відео присутня ненормативна лексика 18+!



Одна із жінок знімала подію на телефон. До неї підійшов представник ТЦК та намагається змусити її припинити зйомку. Жінка пояснює, що не має права знімати на блокпосту, але законним є знімання таких подій посеред вулиці. Жінка каже, що знімає викрадення чоловіка. Втім, чоловік з ТЦК забирає телефон у неї з рук. Далі можна побачити, що люди масово вигукують про порушення прав чоловіка, якого мобілізують силоміць, але врятувати його не вдається.

У Львівському ТЦК відреагували на відео, де воєнкоми силою запихали чоловіка в автобус.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Боже, що це робиться? Ми претендуємо на звання цивілізованої країни?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні