У Донецькій області загинув помічник народного депутата

0
У Донецькій області загинув помічник народного депутата
На війні з окупантами рф під Бахмутом загинув помічник нардепа від Слуги народу Павла Сушка, Євгеній Стрельцов.

Про трагічну втрату депутат Сушко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

З початку 2014 року та з початку повномасштабного російського вторгнення у 2022 році, захисник за власним бажанням приєднався до Збройних Сил України.

Євгенія під час мобілізації призвали до прикордонного підрозділу, в якому він вже служив раніше.

«Війна забирає кращих з кращих. Вчора у пеклі війни в Бахмуті загинув наш Євгеній Стрельцов. Надійний мій помічник — помічник начальника прикордонної застави. Женя постійно був у найгарячіших точках. З перших днів 2014-го і з перших днів повномасштабного вторгнення у 2022-му», – розповів Сушко.

Зважаючи на професіоналізм та лідерські якості, захисника було призначено командиром структурного підрозділу прикордонної комендатури швидкого реагування. Під його керівництвом прикордонники завдали ворогові серйозних втрат як у живій силі, так і в техніці на полі бою.

Євгеній був прикладом для молодших військовослужбовців та користався повагою серед керівників. З 2022 року військовий успішно виконував бойові завдання на Купʼянському, Лиманському та Бахмутському напрямках.

Уже 10 листопада на Бахмутському напрямку майстер-сержант Євгеній Стрельцов, захищаючи свій особовий склад під час відбиття штурму окупантів, отримав смертельне поранення від розриву гранати. Євгеній героїчно віддав життя, захищаючи своїх побратимів та не здаючи позицій противнику.

«В памʼяті назавжди Євгеній залишиться сміливим, мужнім і відданим Україні захисником на рахунку якого не один подвиг. І чесною, надійною та порядною людиною! Щирі співчуття родині і бойовим побратимам Євгенія!» – йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні