В українському місті партизани підірвали штаб росіян: загинули офіцери

0
В українському місті партизани підірвали штаб росіян: загинули офіцери
У тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області в результаті вибуху, що пролунав у суботу, 11 листопада, ліквідовані щонайменше троє офіцерів Росгвардії, уточнення інформації про втрати триває.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Акція помсти, яку реалізували представники місцевого руху опору, відбулась у захопленому росіянами приміщенні "Нової пошти", розташованому на вулиці Дмитра Донцова (окупанти називають її вулицею павла судоплатова)", – зазначили у відомстві.

Згідно з даними розвідки, у вказаній будівлі російські загарбники розмістили свій штаб. Атака була здійснена саме під час засідання за участю офіцерів Федеральної служби безпеки РФ та Росгвардії.

За годину до зібрання росіяни перекрили автомобільний рух на прилеглому відрізку дороги – від підприємства "Мелітопольський автогідроагрегат" (АГАТ) до колишнього Мелітопольського заводу холодильного машинобудування "Рефма". Обидва об’єкти промисловості загарбники перетворили на військову базу.

Після удару по штабу в Мелітополі почався переполох – на місце події з увімкненими сиренами прибули багато псевдополіцейських. Згодом вони потягли до свого відділку спалений біля будівлі автомобіль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні