«Монобанк» може заблокувати рахунок будь-якого клієнта: у чому причина

0
«Монобанк» може заблокувати рахунок будь-якого клієнта: у чому причина
Клієнт Монобанку поскаржився на блокування рахунку через перекази зі свого криптовалютного гаманця. Так, будь-який український банк, зокрема Монобанк, зобов'язаний перевірити походження коштів клієнта, якщо він часто переказує на особистий рахунок великі суми. А якщо клієнт не доведе, що легальний дохід, ймовірно, банк закриє рахунок такого клієнта.

Про це йдеться у матеріалі OBOZ.UA.

"Зіткнувся із ситуацією коли банк відмовив в обслуговуванні і навіть не розумію чому, карти заблоковані, перекази тим, кому я робив, також карти заблокували. Конкретної відповіді не почув", - обурюється на спеціалізованому форумі клієнт Монобанку. Клієнт упевнений, що банк помилився, а його рахунки заблокували незаконно. У банку пояснили: за своєю внутрішньою політикою розголошувати причину відмови у співпраці з клієнтом не будуть, але мають на це право. Однак із скарги українця зрозуміло, чому він зіткнувся з проблемами.

Декілька тижнів тому у нього попросили підтвердити джерела доходу. Але клієнт заявив: "це заощадження від криптовалюти". Тобто ніяк перевірити, яким чином він заробляє свої кошти, чи він платить податки зі свого доходу, не можна. Що у результаті бачить банк? Клієнт офіційно не працює, не сплачує податки, але постійно отримує перекази на свою картку. Тоді у банку звернулися до свого клієнта з проханням пояснити джерело доходу, але він розповів про перекази з криптовалютного рахунку. Зрозуміло, анонімного рахунку.

Непрацюючий клієнт як постійно отримував переклади (нібито знімав криптовалютні заощадження), а й переводив кошти інші рахунки. Пояснити таку діяльність він не зміг. Українці, які думають, що можуть використати свій рахунок як завгодно, помиляються. Кожен клієнт під час відкриття рахунку заповнював анкету. У ній вказував і суму переказів, і джерело походження коштів, і навіть озвучував свої плани: як він витрачатиме гроші, якими сумами щомісяця оперуватимуть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні