Справжні детективи: 4 знаки Зодіаку, які завжди докопаються до правди

0
Справжні детективи: 4 знаки Зодіаку, які завжди докопаються до правди
Топ-4 знаків Зодіаку, які нічим не поступаються гуру дедукції.

Про це інформує Ukr.Media.

Діви

Мабуть, немає такої деталі, яка б вислизнула від цих природжених меркуріанців. Без трепетної любові до деталей і тонкощів складно уявити Діву, що поважає себе. Діви сприймають будь-які загадки як інтенсивне тренування для мозку.

Увага до деталей, скрупульозність, аналітичне мислення — ті якості, якими можуть похвалитися представники цього знаку Зодіаку. А справжньому детективу цих якостей не позичати. Саме тому Діви посідають почесне четверте місце у нашому топ-листі справжніх детективів.

Близнята

На третьому місці опинилися Близнята. Це ще один знак Зодіаку під управлінням Меркурія. Ця планета наділяє своїх «підопічних» не менш високим інтелектом, ніж Дів, а також дає особливу любов до інтриг та непідробну хитрість. Тому Близнята із задоволенням користуються цими якостями і ніколи не проти розплутати черговий детективний клубок.

Понад те, представники цього знака нерідко можуть і самі виступати у ролі ініціатора детективного клубка. Звичайно ж, для того, щоб потім продемонструвати майстер-клас з його розплутування.

Риби

Друге місце серед вроджених детективів займають Риби. Представники цього знаку Зодіаку, звичайно, не можуть похвалитися неперевершеною дедукцією та чудовою логікою, як, наприклад, Діви чи Близнята. Але в них добре розвинена інтуїція, підсвідомість і так зване шосте почуття.

Ці якості дозволяють Рибкам чудово відчувати те, що відбувається, вмить обчислювати брехунів та інтриганів, йти правильним слідом. Звичайно, здебільшого ці навички стають у нагоді їм у звичайному житті і у кар'єрі. Все тому, що Риби не схильні демонструвати оточуючим свої таланти — їм більше до вподоби діяти потай і поодинці.

Скорпіони

І, нарешті, ми дісталися лідера нашої детективної четвірки. Почесне перше місце у нашому топ-листі посідають… звичайно ж, Скорпіони. Представникам цього знака Зодіаку точно немає рівних у розслідуванні всяких каламутних справ.

І для цього у Скорпіонів є всі необхідні якості: чудово розвинена логіка, позаздрити якій можуть і професори Кембриджського університету, і дедукція (не гірша, ніж у Шерлока Холмса), і глибинна підсвідомість, що дозволяє дати відповідь на найскладніше і найхитріше питання на рівні інтуїції. Тому зі Скорпіонами не варто грати в детективні ігри — вони розкусять вас швидше, ніж ви зрозумієте.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні