На фронті загинули 17 військових із однієї області

0
На фронті загинули 17 військових із однієї області
Протягом останнього тижня, з 6 по 12 листопада, стало відомо про загибель сімнадцяти Захисників з Вінницької області.

Про це пише Місто над Бугом.

Могилів-Подільська міська рада повідомила про загибель Віталія Походзея. Захисник поліг у боях за Україну 29 грудня 2022 року на Донеччині.



Гніванська міська громада повідомила про загибель Івана Космина. З 18 років Оборонець ніс строкову службу в Києві у Президентському полку. Коли до його демобілізації залишилось всього два місяці, розпочалась повномасштабна війна. Воїн підписав контракт та продовжив службу. Був командиром гранатометного взводу, мав величезний бойовий досвід в Києві, Гостомелі, Харкові, Сумах, Чернігівській та Донецькій областях.



Ладижинська громада повідомила про загибель Григорія Копиці. Нещодавно підтвердилась інформація про те, що Оборонець, боронячи Україну від окупантів, поліг у бою 2 листопада 2022 року.



Вінницька міська рада повідомила про загибель Вадима Голубенка. Вадим після проходження строкової служби доєднався до лав французького Іноземного Легіону. В його складі займався миротворчими місіями, де здобув спеціальну підготовку та напрацював виняткові навички. У 2014 році вирішив стати на захист Батьківщині, приєднався в батальйон поліції особливого призначення "Миротворець".



Піщанська селищна рада повідомила про загибель Андрія Потьомкіна. Захисник прийняв свій останній бій 1 листопада 2023 року біля с. Кліщіївка Бахмутського району Донецької області.



Вінницька міська рада повідомляє про загибель Ігоря Ворожейкіна. Захисник воював у складі 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. На службу пішов у 2022 році. Понад рік боронив українську землю від окупантів. На жаль, життя воїна обірвалося при виконанні бойового завдання. Він загинув 3 листопада 2023 року.



Липовецька міська рада повідомляє про загибель Віталія Присяжнюка. Оборонець став на захист України у 2017 році. У час повномасштабного вторгнення Віталій, маючи досвід, став мужнім, відважним воїном 128-ї гірської штурмової бригади. 3 листопада внаслідок ракетного удару у н.п. Зарічне Запорізької області оборонець поліг.



Оратівська громада повідомила про загибель Романа Осадчого. 5 листопада біля села Мар’їнка Покровського району на Донеччині, виконуючи бойове завдання, Захисник отримав важке поранення, несумісне з життям.



Бершадський міський голова Віталій Драган повідомив про загибель Володимира Косташа. 10 місяців Захисник вважався зниклим безвісти. На жаль, ДНК-експертиза підтвердила загибель Героя.



Хмільницька міська рада повідомила про загибель Анатолія Бичка. Оборонець з червня вважався зниклим безвісти.



Голова Могилів-Подільської громади Геннадій Глухманюк повідомив про загибель Сергія Демʼянюка. Боронячи Україну від росіян, 23 жовтня Захисник поліг у бою.



Голова Стрижавської громади Михайло Демченко повідомив про загибель Олександра Коцюбинського. З 1 березня 2022 року Олександр пішов воювати добровольцем. У грудні 2022-ого був переведений до "Червоної калини". Проходив навчання у Великобританії та Івано-Франківську. Воював на Донецькому напрямку, у травні був переведений на Запорізький. Загинув 3 листопада під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Вербове Запорізької області в результаті обстрілу противником з ПТРК та міноменого обстрілу.



Жмеринська міська рада повідомила про загибель Андрія Булашова. Захисник доєднався до лав ЗСУ у травні 2022 року. Боронив Україну у складі 57-ої окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка. Мужній Захисник загинув 8 листопада під час рашистського артобстрілу поблизу населеного пункту Ківшарівка.



Калинівська міська рада повідомила про загибель Тимура Хакімова. Життя Оборонця обірвалося 8 листопада через ворожий ракетний обстріл.



Погребищенська громада повідомила про загибель Вадима Бичкова. Оборонець прийняв свій останній бій 8 листопада.



Бершадський міський голова Віталій Драган повідомив про загибель Сергія Шубовича. Оборонець поліг 10 жовтня біля населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області під час бою з окупантом.



Липовецька міська рада повідомила про загибель Івана Борцюха. Оборонець в жовтні минулого року був мобілізований до лав ЗСУ. Воїн поліг у бою у районі м. Куп'янськ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні