Росіяни хочуть захопити 7 областей України, щоб реалізувати план 2014 року

0
Росіяни хочуть захопити 7 областей України, щоб реалізувати план 2014 року
Мета російської окупаційної армії не обмежується лише межами Донецької та Луганської областей. Противник знищує Авдіївку і має намір продовжити рух далі.

Про це в ефірі телеканалу FREEДОМ висловив військовий оглядач, полковник запасу Владислав Селезньов.

Полковник нагадав, що колись 2014 року противник мріяв реалізувати так званий "план новоросія".

"До складу цього квазідержавного утворення мали увійти 7 областей України, починаючи від Харківщини, далі Донеччина, Луганщина, Запорізька, Херсонська, Одеська області та Крим, Севастополь. Не склалося в Путіна так, як мріялося тоді", — каже Селезньов.

За його словами, зараз росіяни поступово намагаються втілити цю місію. Однак, він додає, що слухаючи риторику головних представників РФ, їхня позиція абсолютно чітка: їм хочеться знищити Україну як державу та українців як складову світового населення. Без повного контролю над територією України Росія, мовляв, не може повернутися до статусу імперії.

Зокрема, для втілення цих завдань, вважає експерт, противник готовий йти на величезні втрати.

"Усі читали заяву головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного, який каже, що він був абсолютно впевнений у тому, що цифра в 150 тис. убитих російських військовослужбовців точно зупинить Путіна від продовження тієї самої алармістської політики. Але, як бачимо, цифра давно вже пішла за позицію 300 тисяч, але Путін продовжує шукати ресурс і можливості для того, щоб атакувати знов і знов наших захисників, які ведуть бої фактично уздовж усієї 1450 кілометрової лінії бойових зіткнень", — підсумував Владислав Селезньов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні