Вагнерівець жорстко наїхав на путіна: що він сказав

1
Вагнерівець жорстко наїхав на путіна: що він сказав
Боєць ПВК "Вагнер" з Краснодарського краю звинуватив лідера Росії Володимира Путіна в тому, що він залишив покалічених у боях з Україною "вагнерівців" напризволяще: у них немає ні роботи, ні пенсії.

Про це пише УНІАН.

У своєму відеозверненні до Путіна окупант уточнив, що пішов воювати за інтереси диктатора з в'язниці. За підсумком на фронті він втратив одне око, ще одне довелося оперувати, а Росія, як країна, нічого йому не дала. Відповідний ролик поширюється мережею.

"З в'язниці пішов за вас воювати, за вашу країну, яка мені нічого не надала і нічого не надає. У мене важке поранення. У мене немає одного ока, друге проопероване. Мені не видають пенсію і не беруть нікуди на роботу. Ви, будьте ласкаві, поставтеся до людей, до мужиків, до справжніх воїнів ПВК "Вагнер" так, як ми поставилися до вас!", - заявив окупант.

За його словами, "вагнерівці" пішли віддавати життя за Путіна, а він не може навести лад у країні.

"Розберися з цими проблемами! З медичними, міліцією, з усіма взагалі... Ми захистили свою країну, спокутали провину. Хоч ми і зеки, але ми не зеки! Ми найсправедливіший народ. Ми будь-кому доведемо, навіть тобі, плішивий, доведемо, що ми - респект і уважуха, "Вагнер" - сила", - налякав бойовик Путіна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ахах. Він звернувся до *уйла.До якого за рахунком? Бо подейкують що справжній вже тойво-скопитався.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні