Росіяни почали штурмувати один із стратегічних напрямків фронту

0
Росіяни почали штурмувати один із стратегічних напрямків фронту
Російські сили збільшили свою активність на Бахмутському напрямку, насичуючи регіон більшою кількістю військових і боєприпасів.

Про це повідомив Володимир Назаренко, офіцер артилерії 4-ї бригади Національної гвардії України "Рубіж", в в ефірі Апостроф.

За його словами, ситуація на Бахмутському напрямку стала значно напруженішою за останній місяць, і російські сили стали активнішими, що виявляється у збільшенні чисельності військових та обсягів боєприпасів.

Незважаючи на це, завдяки добре організованим діям українських військових вдається ефективно відбивати атаки, завдаючи великих втрат противнику і утримуючи контроль над територією від лінії розмежування.

"Контрбатарейна боротьба – це один з пріоритетів, тому що на жаль ворог зберігає досі перевагу в кількості боєприпасів, гармат, мінометів, всіх вогневих засобів. Коли ворог починає завдавати ударів, навіть хаотично, треба якомога швидко його знаходити і вчасно давати відсіч", - резюмував військовий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні