На одному з напрямків нацгвардійці взяли росіян у полон

0
На одному з напрямків нацгвардійці взяли росіян у полон
На Запорізькому напрямку бійці Національної гвардії України захопили чотирьох військовослужбовців армії РФ, серед яких троє з 136-ї окремої мотострілецької бригади та один із 1430-го мотострілецького полку територіальних військ Російської Федерації. Двоє з них контрактники.

Про це Нацгвардія повідомляє у Фейсбуці.

«Бійці військової частини 3017 Національної гвардії України на Запорізькому напрямку поповнили обмінний фонд чотирма військовослужбовцями РФ. Такий результат однієї зі спроб противника відновити втрачені позиції на Запорізькому напрямку», - йдеться в повідомленні.

Полонені спробували переконати, що прибули в Україну захищати мирне населення від «нацистів», але водночас розповідали про недостатню бойову підготовку та розклад підрозділів. Один із полонених розповів про відмову від служби та страх перед тюремним ув’язненням, що привело його назад на фронт.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні