Російські ДРГ намагаються прорвати кордон на півночі України: напрямок

1
Російські ДРГ намагаються прорвати кордон на півночі України: напрямок
Російські диверсанти не залишають спроб провати кордон у Сумській області. Тоді як на кордоні Харківської та Чернігівської областей ДРГ не такі активні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на речника Державної прикордонної служби України Андрія Демченка під час телемарафону.

"Ворог активно за останній час, як і раніше, застосовує ДРГ по Сумському напрямку. Ще раніше ДРГ фіксувалися по Чернігівщині, Харківщині. Але за останній час саме Сумщина "приваблива" для ворога, щоб використовувати диверсантів", - розповів він.

Як прикордонники протидіють російським ДРГ
За словами Демченка, у ДПСУ є і протидиверсійні резерви, є пости спостереження, і фортифікаційні укріплення і моніторинг кордону та прикордоння за допомогою беспілотників, для того, щоб вчасно виявляти появу ДРГ.

"І як тільки наші захисники і прикордонні наряди фіксують ДРГ, по ним відразу відкривається вогонь і вони в подальшому відходять за лінію кордону", - зазначив речник прикордонслужби.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
создаем сайты , мобильные приложения, скрипты, автоматизируем бизнес. Заплатим вам 25? от суммы чека приведенного клиента. Идеально для руководителей отделов и через кого проходят заказы.
Тг @ok77ok77 newtoneit.ru
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні