П'яна 20-річна водійка влетіла у зустрічне авто та втекла: загинули двоє людей

0
П'яна 20-річна водійка влетіла у зустрічне авто та втекла: загинули двоє людей
14 листопада у Голосіївському районі Києва 20-річна місцева мешканка влаштувала смертельну ДТП та втекла з місця злочину. Правоохоронці затримали підозрювану.

Про це повідомляє поліція Києва.

"Аварія за участю двох автівок сталась 14 листопада близько 20:00 години у Голосіївському районі столиці. Попередньо поліцейські встановили, що на вулиці Старокиївська відбулось зустрічне зіткнення легкових автомобілей "Ауді" і "Тойота", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП від отриманих травм 40-річний керманич та 39-річний пасажир автомобіля "Тойота" загинули. 20-річна водійка втекла з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Правоохоронці розшукали водійку "Ауді" та з’ясували деталі правопорушення. Встановлено, що за деякий час до зіткнення знайомий жінки дозволив їй прокататися на авто знаючи, що вона перебувала напідпитку. Після ДТП чоловік та жінка втекли з місця події.

"Як з’ясували поліцейські, у червні цього року суд позбавив порушницю права керування транспортними засобами за порушення правил дорожнього руху, а саме – керування автівкою у стані алкогольного сп’яніння", - повідомили поліцейські.

Також правоохоронці затримали 34-річого чоловіка, який перебував разом з водійкою.

Дівчині повідомили про підозру за:
- ч. 4 ст. 286-1 - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння;
- ч. 1 ст. 382 - невиконання судового рішення.

Чоловіку також повідомили про підозру за ст. 287 Кримінального кодексу України - допуск до керування транспортним засобом особи, яка перебуває в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні