Після якої події почнеться розпад росії

0
Після якої події почнеться розпад росії
Країна-агресор, розпочавши повномасштабну війну проти України, запустила незворотні процеси розпаду російської політичної системи. Фінал війни – це не кордони Росії 1991 року, а початок розпаду політичної системи агресора.

Про це сказав радник голови ОПУ Михайло Подоляк, пише 24 канал.

"Демократичні" вибори на Росії
У 2024 році Кремль формально планує провести президентські вибори, адже результат всім відомий наперед. Відбудеться спроба перепризначення царя. Для правдоподібності навіть залучать представників так званого демократичного табору – "опонентів", які матимуть 0,3% на виборах.

Також буде ініціативна група з громадян творчих і наукових спеціальностей, які скажуть, що 120% населення Росії пропонує вам, Владімір Владімірович стати царем "всєя Росії" вп'яте,
– зазначив Подоляк.

Так на Росії виглядатимуть "демократичні президентські вибори", які "абсолютно прозорі", "конкурентні" і абсолютно "враховують всі електоральні побажання".

"Але якщо перейти від сарказму до серйозних речей, то в України є важлива місія – розірвати цей авторитарний процес. Це можна зробити, прорвавши лінію фронту у будь-якому місці чи ще збільшити домінування в акваторії Чорного моря. Після цього почнеться розпад Росії", – мовив радник голови ОПУ.

В авторитарних державах, як Росія, не буває виборів. Там немає конкуренції, але є абсолютно дикий народ, який хоче мати царя, який безкарно вбиватиме. Подоляк наголосив, що Росія бреше, коли говорить про готовність до переговорів. Насправді агресор внутрішньо хоче продовжувати геноцид українців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні