«Зима буде важкою»: Зеленський звернувся до українців

0
«Зима буде важкою»: Зеленський звернувся до українців
РФ готується до обстрілів енергетичної інфраструктури України в зимовий період. Ймовірно, атаки не будуть такими масштабними, як минулого року.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю закордонним ЗМІ, пише УНІАН.

На його думку, цьогоріч Україна краще підготовлена до можливих російських атак, ніж минулого року. Попри все це, зимовий період для українців буде складним, оскільки окупанти не використовуватимуть менше зброї.

"Я вважаю, що ми краще підготовлені до зими, ніж раніше. Але я не думаю, що Росія буде використовувати менше зброї. Зима буде важкою... З точки зору протиповітряної оборони ми перебуваємо в кращому становищі, ніж минулої зими", - зазначив Зеленський.

Наразі росіяни накопичують ракети і готуються до нанесення масових ударів по енергетичній системі України.

"Я думаю, що вони накопичують (ракети), але в них не набагато більше ракет, ніж раніше. Інакше б уже почали бомбити", - зазначив Зеленський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні