Росіяни готують наступ на одному з напрямків

0
Росіяни готують наступ на одному з напрямків
Війська російської федерації активізувалися на Куп’янському напрямку, але наші Сили оборони за добу знищили 156 російських загарбників там.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» сказав речник командування Сухопутних військ ЗСУ, підполковник Володимир Фітьо, передає Укрінформ.

«За минулу добу на даному напрямку 156 російських солдатів ліквідовано і знищено 30 одиниць військової техніки, з яких один танк та бойова броньована машина», - сказав Фітьо.

За його словами, загалом ворог активізувався на всій лінії оборони оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» на Куп’янському напрямку. У четвер наші захисники відбили п’ять атак росіян. Йдеться про Синьківку, Петропавлівку, Білогорівку. Ворог завдавав авіаудари та застосував 15 дронів-«камікадзе».

Нині противник перегруповується та від своїх намірів наступу на Куп’янськ не відмовляється.

«Зараз погіршується погода, тому використання техніки російськими окупантами дещо ускладнюється. Але наміри їхні зрозумілі. Ми бачили їхню підготовку до атакувальних дій», - додав речник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні