На фронті загинули троє військових з Волині

0
На фронті загинули троє військових з Волині
15 листопада під час виконання бойового завдання із захисту України загинув вірний син держави, хоробрий воїн – Лесик Сергій Вячеславович, 1980 року народження.

Про це інформує у фейсбуці Камінь-Каширська міська об'єднана територіальна громада.

Життя бійця обірвалося у Харківській області.

«Скорбимо разом із родиною, щиро співчуваємо рідним людям Героя. Камінь-Каширська міська рада висловлює сердечні слова співчуття всім, хто знав Сергія Лесика. Страшна втрата всім українцям, чий спокій беріг Захисник. Не пробачимо ворогам», – йдеться у дописі.

Деталі прибуття скорботного кортежу із тілом Захисника повідомлять згодом.



На Харківщині загинув Герой з Волині Анатолій Куляс.

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

13 листопада в результаті ворожого обстрілу на Харківщині загинув житель села Новосілки Анатолій Куляс, 2000 року народження.

Молодший сержант віддано служив Батьківщині у лавах ЗСУ з липня 2020 року і від першого дня повномасштабного вторгнення до останнього свого подиху захищав рідну землю від ворога.

У молодого чоловіка залишилась дружина та маленька дитина.

Про час та місце прощення з полеглим захисником повідомлять згодом.



16 листопада в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України загинув Герой з Волині Микола Максимук.

Про це повідомляє Самарівська громада.

Житель села Язавні рядовий Максимук Микола Іванович, 1982 р.н. - стрілець-снайпер одного з механізованих підрозділів сухопутних військ Збройних сил України.

«Висловлюємо щирі співчуття мамі загиблого Героя, рідним Миколи, друзям та побратимам. Розділяємо біль втрати. Дякуємо Герою за його боротьбу! Вічна памʼять воїнові! Слава Україні!» - кажуть у громаді.

Інформація про дату та час поховання повідомлять згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні