Ще на одному пункті пропуску утворилась величезна черга перевізників

0
Ще на одному пункті пропуску утворилась величезна черга перевізників
Станом на ранок 18 листопада черги на практично заблокованих польськими перевізниками трьох КПП на кордоні України побільшали. Частина перевізників перекинулась на ще один пункт пропуску.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко під час телемарафону, пише Главком.

«На жаль, блокування руху продовжується. Така акція на території Польщі відбувається на під’їзних шляхах до кордону (України - ред.) на трьох напрямках: «Ягодин», «Краківець» і «Рава-Руська». Станом на ранок в чергах скупчилось близько 2800 вантажних транспортних засобів. Бачимо певне навіть збільшення з попереднім днем», – розповів він.

Найбільші черги біля пунктів пропуску:

«Краківець» – близько 1200 вантажівок,
«Ягодин» – 110 вантажівок,
«Рава-Руська» – 500.
Як розповів речник ДПСУ, через те, що ці три напрямки фактично заблоковані, перевізники перекинулись на інші пункти пропуску, для того, щоб перетнути кордон.

«Тому бачимо скупчення і на інших напрямках. Це, зокрема, у пункті пропуску «Шегині», де станом на ранок близько 1200 вантажівок, які чекають можливості перетнути кордон», – зазначив Демченко.

Речник Держприкордонслжуби також повідомив, що на пункті пропуску «Ужгород» на кордоні зі Словаччиною станом на ранок на в’їзд в Україну перебуває близько 460 вантажівок. Попередньої доби їх кількість була близько 500.

«Наразі ми бачимо інтенсивність руху і для вантажівок, він не перешкоджається, як на виїзд, так і на в’їзд. Але варто стежити», – зазначив Демченко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні