Чому не можна купувати квартиру вище сьомого поверху

0
Чому не можна купувати квартиру вище сьомого поверху
Сьогодні молоді люди часто купують квартири якомога вище. Мовляв, відкривається чудовий вид на місто. Однак, виявляється, згідно з дослідженнями американських вчених, краще вибирати для життя квартиру не вище сьомого поверху.

Про це пише ТСН.

Які поверхи вважаються найкращими для проживання
Після проведення довгих досліджень, американські вчені дійшли висновку, що для проживання найкращими є квартири, які розташовані між 1 та 7 поверхами. А ось проживання на поверхах вище може бути небезпечним. Причина криється в магнітному полі Землі. Відомо, що воно слабшає з висотою, тому створюється ризик більшого навантаження на серцево-судинну, імунну і нервову системи.

Ще одним аргументом проти життя вище сьомого поверху в багатоквартирному будинку є те, що жителі стикаються з високим рівнем електромагнітного випромінювання. Хоча побутові прилади і проводка працюють однаково на будь-якій висоті, однак залізобетонна конструкція є перешкодою для проходження електромагнітних хвиль. Тому вони циркулюють по всій площі квартири. Частина фону віддається саме на вищі поверхи.

На якому поверсі краще жити в багатоповерховому домі

Згідно з медичною статистикою, люди, які мешкають на високих поверхах (вище сьомого поверху), частіше хворіють. Були зафіксовані випадки розвитку мігрені та депресивного розладу. Лікарі згадують також і про негативні наслідки вібрацій, які впливають на організм. Зазвичай верхні поверхи хмарочосів перебувають у постійній вібрації, яка майже не відчувається людиною. Але через неї виникають незрозумілі відчуття сильної тривоги.

Обґрунтованими є аргументи і від екологів. Вони стверджують, що повітря вище сьомого поверху більш забруднене. Через фабрики та заводи в ньому скупчуються шкідливі речовини (від 30 метрів над землею і вище), які значно перевищують допустимий рівень норми. Особливо небезпечно селитися на таких поверхах сім'ям з маленькими дітьми та людям похилого віку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні