Росіяни відрубали українському полоненому руку з татуюванням «Слава Україні»

1
Росіяни відрубали українському полоненому руку з татуюванням «Слава Україні»
Російський неонацист Олексій Мільчаков розповів, як окупанти вчинили воєнні злочини проти українських військовополонених. Один з випадків – відрізання руки полоненого, в якого було татуювання Слава Україні.

Про це пише Фокус.

Мільчаков розповів, що окупанти відрізали військовополоненому руку з татуюванням Слава Україні та замаринували в банку як сувенір.

– У 2014 році була ситуація: Новосвітлівка, взяли (у полон, – Ред.). У нього на руці було татуювання Слава Україні. Йому відрубали руку і захотіли це татуювання у баночку замаринувати, і катали його на танку, – заявив неонацист.

За словами Мільчакова, він порадив російським воєнним злочинцям вбити українського захисника або відвезти до госпіталю. Тоді військовополоненого нібито відвезли у шпиталь, а потім Україні вдалося його обміняти.

Пізніше військовий без руки дав інтерв’ю українським ЗМІ, де дав обіцянку вбивати російських окупантів хоча б з пістолета. У відповідь на цю заяву Мільчаков цинічно заявив, що потрібно було вбити українського полоненого.

Хто такий Олексій Мільчаков і роль бойовиків Русич у війні проти України
Олексій Мільчаков – це польовий командир диверсійно-штурмової розвідувальної групи Русич, яка воює в Україні від імені Кремля і пов’язана з найманцями ПВК Вагнера.

Бойовики Русича мають конкретні інструкції щодо “утилізації військовополонених ЗСУ”. Ключові пункти – вбивати полонених після допиту та примушувати родини загиблих платити групі за інформацію про місцеперебування тіл їхніх близьких.

Група Русич підбурює до жорстокості проти військовополонених і відкрито виступає за катування українців, зокрема, закликаючи відрізати різні частини тіла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зате ми тут кацапів наче кнурів відгодовуємо! Толерасти дідькові!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні