В Україну повернули підлітка, який просив допомоги у Зеленського

0
В Україну повернули підлітка, який просив допомоги у Зеленського
Богдан Єрмохін, якого росіяни незаконно вивезли з тимчасово захопленого Маріуполя до Московської області, вже в Україні.

Про це в Телеграмі повідомив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак.

«Нашій команді вдалося повернути додому Богдана Єрмохіна – українського хлопця, якого росія вивезла з окупованого Маріуполя до московської області», – зазначив він.

За інформацією Єрмака, сьогодні хлопцеві виповнилося 18 років. Повернення його в Україну відбулося в межах реалізації затвердженого плану дій Президента Володимира Зеленського Bring Kids Back UA.

«Ми були у постійній комунікації з Богданом і він вже в Україні, поруч зі своєю сестрою. Злагоджена робота команди Офісу та Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця», – зауважив голова ОП.

Єрмак висловив подяку партнерам з Держави Катар та міжнародній організації ЮНІСЕФ.

Як повідомлялося, Богдан Єрмохін – сирота з тимчасово захопленого Маріуполя Донецької області. Після того, як місто перейшло під контроль загарбників, хлопця незаконно вивезли до Росії й передали прийомній родині у Підмосков'ї.

Єрмохіну був призначений прийом у підмосковному військкоматі на грудень поточного року, коли йому виповниться 18 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні