Фахівці штучного інтелекту підтвердили, що путін використовує двійників

0
Фахівці штучного інтелекту підтвердили, що путін використовує двійників
Фахівці штучного інтелекту переконані, що на параді 9 травня на Красній площі був справжній глава Кремля.

Про це пише The Sun, передає 24 канал.

Однак цього не можна сказати про "Путіна" на Кримському мосту та "Путіна" в тимчасово окупованому Маріуполі. Аналіз обличчя та вимови диктатора проаналізували у дослідженні Інституту аудіосупроводу Японії та японської телемережі TBS.

ШІ підтвердив існування щонайменше двох двійників Путіна
Спеціалісти заявили, що справжній Путін був 9 травня 2023 року на параді на Красній площі. Ця ж версія диктатора була на зустрічі з китайським лідером Сі Цзіньпіном та самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком. Тоді збіг становив 94%.

Проте Путін з Красної площі тільки на 53% відповідав "Путіну", який оглядав Кримський міст. Водночас диктатор з Красної площі тільки на 40% відповідав нібито "Путіну", який у березні 2023 року відвідував тимчасово окупований Маріуполь. Ба більше, нібито "Путін" з Кримського мосту та з Маріуполя схожі між собою тільки на 18%.

Експерти з розпізнавання осіб у більшості випадків називають це "незбігом", що призводить до припущення, що це може бути двійник,
– зазначили журналісти.

Тобто експерти переконані, що в глави Кремля насправді щонайменше два двійники, які він використовує навіть у публічних заходах. Адже "Путін" з Маріуполя вже у лютому відвідував концерт військової підтримки.



Окрім того, видання зауважило, що Лабораторія японського інституту аудіокомунікацій проаналізувала голосову біометрію, приділивши основну увагу слову "спасибо", сказаному Путіним у різних випадках.

Виявилось, що Путін, якого вважали справжнім та який виступав на травневому форумі Євразійського економічного союзу виявився відмінним від трьох інших виступів диктатора. Адже вони по-різному вимовляли звук "с", а також є помітний розрив у послідовному виголошенні "па" та "си".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні