Що треба мати українцям на випадок блекауту

0
Що треба мати українцям на випадок блекауту
Очікуючи на відновлення інтенсивних атак Росії на енергосистему, варто подбати про необхідні резерви вже зараз. Зокрема, запасатися їжею, теплим одягом та іншими речима, які допоможуть пережити блекаут.

Про це пише 24 канал.

Список на випадок блекауту: найголовніше
Одяг та харчові продукти. Заздалегідь придбайте теплий одяг та термобілизну для захисту від холоду. Створіть запаси питної води на 3-4 дні – 3 літри на людину на день. Оберіть продукти, що можуть бути без холодильника: консерви, сублімовані страви, хліб, печиво, горіхи та сухофрукти.

Гігієна та безпека. Готуйтеся до відключення водопостачання, запасаючись водою для гігієнічних потреб. Важливо мати вологі серветки, сухий шампунь та портативний душ для збереження особистої чистоти.

Світло та тепло. Створіть затишок за допомогою ліхтариків, свічок та кемпінгових світильників. Запасайтеся батарейками, павербанками та акумуляторами. Розгляньте використання туристичної газової плити для готування їжі.

Медичні та комунікаційні засоби. Важливо мати повну аптечку та заряджені портативні зарядні пристрої. Не забувайте про радіо для зв'язку. Готуйтеся до будь-яких непередбачених обставин, завчасно підготовивши необхідні медичні та комунікаційні засоби.

Насправді не так важко підготуватися до викликів, які очікують Україну цієї зими. Головне – з холодним розумом та витримкою взятися за забезпечення своєї оселі всім необхідним. Тоді можна буде не переживати про комфорт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні