17-річна дівчина жорстоко вбила матір свого хлопця, яка була проти їхніх стосунків

1
17-річна дівчина жорстоко вбила матір свого хлопця, яка була проти їхніх стосунків
У США, штат Огайо, 17-річна Кейтлін Кунс, яка була у стосунках з 33-річним Джонатаном Джонсом, вбила його матір, бо жінка була проти їхніх стосунків.

Про це розповідає ТСН з посиланням на Mirror.

Кейтлін Кунс з Клівленда обвинувачують у вбивстві 53-річної Ніколь Джонс. За даними поліції, вбивство сталося через кілька днів після того, як Кейтлін Кунс втекла з дому прийомної родини, щоб зустрітися з Джонатаном Джонсом.

Як повідомляється, Кунс дала Джонатану 5 годин на те, щоб він вбив власну матір. А коли чоловік не зміг це зробити, неповнолітня дівчина вирішила сама розправитися з матір'ю свого хлопця.

Відомо, що Джонатан має судимості, зокрема за розповсюдження непристойних матеріалів. Чоловік почав стосунки з 17-річною Кейтлін Кунс, ще до того, як йому висунули підозри.

11 квітня 2023 року Джонатан забрав Кейтлін з кафе і відвіз її до будинку своєї матері, де він жив. Кунс залізла до будинку через вікно, щоб сховатися від Ніколь, яка не схвалювала стосунки свого 33-річного сина з 17-річною дівчиною.

Як стверджують прокурори, вже у будинку Кейтлін наказала Джонсу вбити власну матір і дала йому на це 5 годин.

Однак, після того, як Джонс цього не зробив, Кунс взяла справу у свої руки. Дівчина вдарила 53-річну Ніколь Джонс каменем, перш ніж задушити її.

"Вона вийшла на вулицю, взяла камінь, і коли Ніколь Джонс стояла перед холодильником на кухні, Кейтлін кілька разів вдарила Ніколь Джонс і задушила її", — розповів прокурор округу Лукас Енді Ластра.

У цей час Джонс сидів у вітальні. Після вбивства пара поїхала до магазинів, щоб купити брезент і мішки для сміття, щоб прибрати місце злочину.

Тіло Ніколь відвезли до сусіднього житлового комплексу на машині Джонса та викинули у смітник. Поліція каже, що тіло, швидше за все, ніколи не знайдуть, адже його разом зі сміттям вивезли на звалище.

Після цього Кунс надіслала повідомлення медсестрі з її старого прийомного будинку, щоб повідомити, що вона вбила двох людей і тікає.

Після нападу 11 квітня пара втекла через південний кордон до Мексики, їх оголосили у розшук. Через місяць поліція знайшла їх.

Попри те, що Кейтлін Кунс неповнолітня, її звинувачують у вбивстві при обтяжливих обставинах, підробці доказів і жорстокому поводженні з трупом. Кунс зізналася у вбивстві жінки.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
online porn videos
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні