Офіцер українського спецпідрозділу викрив брехню росіян

0
Офіцер українського спецпідрозділу викрив брехню росіян
Офіцер спецпідрозділу "Омега" з позивним "Рубін" спростував брехню РФ про те, що окупантам нібитоо вдалося прорвати оборону ЗСУ в Авдіївці, у районі промзони.

Про це Рубін сказав в ефірі телемарафону, пише ТСН.

"Армія РФ щодня штурмує Авдіївку великими групами з різних напрямків, не рахуючи своїх людей. Один з особливо "кривих" наступів був на початку листопада. Тоді окупанти зазнали великих втрат, – розповів він. – Тактика противника змінилася – штурми почали набирати характеру так званих м’ясних, тобто кожного дня великими групами і з різних напрямків рухається противник, не рахуючи своїх втрат".

Офіцер снаголосив, що Авдіївку досі контролюють бійці ЗСУ. Протистоять українцям на цьому напрямку підрозділи регулярної російської армії "Спарта", "Сомалі" та ЧВК "Вагнер". Попри активність ворога, ніхто не збирається віддавати йому Авдіївку, запевнив "Рубін".

"В основному вони (російські військові – ред) працюють живою силою, артилерією та дуже активно ворог застосовує FPV- дрони. В основному там задіяні підрозділи регулярної російської армії і, зокрема, підрозділи "Спарта", "Сомалі" та ЧВК "Вагнер". Вони дуже активно зараз використовують всі свої сили, але ми стоїмо і будемо стояти до кінця", - наголосив офіцер.

"Рубін" розповів, що на Донеччині випало багато снігу і техніці стає дедалі важче пересуватися, а дрони втрачаються через надмірні опади. За його словами, через погодні умови та ожеледицю на дорозі ускладнюється підвіз БК. Водночас "Рубін" додав, що у противника дронів у 2-3 рази більше, ніж у військовиї Сил оборони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні