Перед початком зими енергетики звернулися до українців: що вони сказали

0
Перед початком зими енергетики звернулися до українців: що вони сказали
Перед початком другої зими в умовах повномасштабної війни працівники енергетичних компаній України звернулись до українців у відео.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на звернення НАК "Нафтогаз", ДТЕК, "Центренерго" та інших енергетичних компаній.

"Минулої зими енергетики робили все, щоб повертати світло якнайшвидше. Все можливе і неможливе. Цієї зими, коли ми знов кинемо виклик темряві – вірте в нас", - йдеться у відео.

Як зазначається, через ракетні атаки та масштабні руйнування енергетичних об’єктів минула зима стала найбільшим випробуванням для енергетиків. Ворог намагався занурити країну у темряву, проте завдяки роботі десятків тисяч енергетиків по всій країні - окупантам це не вдалося.

У відео, яке створено за підтримки Міністерства енергетики, до українців звертаються енергетики всіх ключових енергетичних компаній України: "Енергоатома", "Укренерго", ДТЕК, "Нафтогазу", "Укргідроенерго", "Центренерго!, "Донбасенерго", "Оператора ГТС".

"Ми заходимо у другу зиму в умовах повномасштабної війни і, вочевидь, ворог не залишить спроб занурити країну в пітьму. Саме зараз енергетикам потрібна підтримка українців. Вірте в енергетиків", - закликають енергетики у відео.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні