«РФ накопичила запаси і повторить спробу»: українців попередили про небезпеку

0
«РФ накопичила запаси і повторить спробу»: українців попередили про небезпеку
Російські окупанти у ніч проти 21 листопада атакували Україну безпілотниками Shahed. Крім того, у період з 18 по 19 листопада 2023 року Росія запустила близько 50 БПЛА "Шахед", переважно в напрямку Києва. Вони були запущені хвилеподібно з Курська і з Краснодара.

Про це йдеться в звіті Міноборони Британії в Мережі, пише ТСН.

Як зазначають британські аналітики, РФ накопичила значні запаси крилатих ракет напередодні зими та одночасно формує бойовий простір перед потенційною зимовою кампанією проти енергоінфраструктури України.

"Однією з цілей Росії було, ймовірно, послабити українську протиповітряну оборону, щоб сформувати поле бою напередодні будь-якої скоординованої зимової кампанії із завдання ударів по енергетичній інфраструктурі України", - йдеться у повідомленні.

Там додають, що Росія з високою ймовірністю повторить торішню спробу знищити критично важливу інфраструктуру України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні