Раптово помер депутат селищної ради у Волинській області

0
Раптово помер депутат селищної ради у Волинській області
Перестало битися серце великого патріота і націоналіста, одного з фундаторів відновлення урочища Вовчак на Турійщині, директора історико-культурного комплексу «Вовчак. Волинська Січ», ветерана російсько-української війни, депутата Турійської селищної ради Василя Мазурика.

Про це повідомили на сторінці ВО «Свобода» у фейсбуці.

«Всі, хто знав Василя Васильовича, відзначають його велике серце, людяність і доброзичливість, вірність українським ідеалам, жертовність і сподвижництво у справі виховання підростаючого покоління в дусі відданості Україні та її Героям. Він завжди займав активну життєву позицію, перебував на вістрі громадсько-політичного життя, був головою Турійської РДА, активним учасником Революції гідності, керівником Турійської«Свободи», очільником Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства. Ніхто, мабуть, не вкладав стільки праці, душі та серця у відбудову Вовчака, як його натхненник Василь Мазурик», - повідомили у дописі.

Після початку повномасштабного вторгнення одвічного ворога Василь Мазурик став до лав ЗСУ у складі 14-ї «князівської» бригади. Брав участь у бойових діях на східному фронті, а війна не минає безслідно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні