У західній області будуть перевіряти документи в усіх військовозобов'язаних

2
У західній області будуть перевіряти документи в усіх військовозобов'язаних
Львівський ТЦК зобов'язали перевіряти документи в усіх військовозобов'язаних чоловіків.

Про це повідомив Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 20 листопада, керівник апарату Львівської ОВА Тарас Грень підписав наказ "Про перевірку документів", згідно з яким вводиться в дію рішення Ради оборони Львівської області від 17 листопада щодо перевірки документів в усіх військовозобов’язаних чоловіків на території Львівської області.

"З метою належного виконання заходів мобілізації на території Львівської області на період дії правового режиму воєнного стану до його скасування/припинення або до видачі окремого наказу залежно від того, яка з цих подій настане раніше, наказую зобов'язати військовозобов'язаних громадян України віком від 18-60 років на час дії воєнного стану мати при собі та надавати на вимогу для перевірки уповноваженим особам ТЦК документи, що посвідчують особу, та військово-облікові документи (посвідчення про прописку до призовної дільниці, військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов'язаного)" – йдеться в наказі.

Через це військовослужбовці ТЦК мають право перевіряти документи у військовозобов'язаних чоловіків віком від 18-60 років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ''військовозобов'язані'' це ті що з яйками? А трансвестити теж військовозобов'язані?
Відповісти
Ст 17 Конституції. Перевіряйте документи самі в себе, клоуни
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні