Відому українську співачку здивував вчинок Зеленського: що сталося

1
Відому українську співачку здивував вчинок Зеленського: що сталося
Українська співачка Ірина Білик відверто розповіла про вчинок президента України Володимира Зеленського, який її неабияк розчулив та навіть приємно здивував.

За словами артистки, це сталося під час її виступу в Палаці "Україна", де вона давала великий концерт. Послухати пісні знаменитості прийшов і Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною Оленою. Білик говорить, що вона була першою артисткою, на концерт якої прийшов президент. Ба більше, Володимир Зеленський вручив співачці букет і сказав важливі слова.

"Це був концерт у Палаці "Україна". Коли я стояла на сцені, він протягнув мені букет і сказав: "Ірино, ти наша любов". Настільки почала ще більше поважати президента нашого. У мене вперше не лише були компліменти або подарунки, а він прийшов особисто", - пригадала артистка в ефірі "Нашого радіо".

Ірина Білик ще 2021 року ділилася у своєму блозі світлинами, як президент їй дарує квіти на концерті. Тоді співачка зізнавалась, що була неабияк розчулена.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зараховано
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні