Що в Україні будуть робити з довгими повітряними тривогами через МіГи

1
Що в Україні будуть робити з довгими повітряними тривогами через МіГи
Речник Командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат щодо ідеї уникнення тривалих повітряних тривог через російські МіГи зауважує, що спеціалісти шукають шлях для цього.

Про це пише УНІАН.

"Наскільки я знаю, проводиться робота у профільних міністерствах та відомствах. Керівники і керівництво, та провідні спеціалісти шукають шлях. Повірте, рішення непросте. Питання відповідальності, питання безпеки, питання людського життя", - зауважив Ігнат під час брифінгу, відповідаючи на запитання про доручення президента щодо пошуку рішення реагування на російські МіГи.

Так, додав він, потрібно знайти механізм, рішення, що всіх задовольнить, адже люди хочуть розуміти, як це все відбуватиметься. Речник зазначив, що багатогодинні перельоти ворожих МіГів блокують життєдіяльність держави, економіку та освіту. Тому це турбує суспільство.

"Яким буде це рішення, - треба дочекатися, щоб воно було прийняте. Повітряні сили будуть забезпечувати і надалі, надавати інформацію по небезпеках. А також будемо інформувати, як це ми робимо, в публічному просторі, у Тelegram-каналі та на інших наших ресурсах", - сказав Ігнат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, і де відповідь на те що будуть робити? Чи це аби ляпнути!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні