Чому росіяни кожної ночі атакують Україну БПЛА

0
Чому росіяни кожної ночі атакують Україну БПЛА
Атаки дронами-камікадзе по Україні є регулярними. У такий спосіб ворог намагається "промацати" нашу ППО.

Про це розповів військовий експерт Павло Нарожний, пише 24 Канал.

Як наголосив експерт, системи ППО та ПРО захищають міста, вони захищають поле. Ми не можемо прикрити всю територію України IRIS-T, "Буками" або мобільними групами з кулеметами. Це була б неймовірна кількість засобів.

"І ворог про це прекрасно знає. Вони шукають саме такі пусті ділянки, і там прокладають маршрути цих "Шахедів", – сказав Нарожний.

Російські війська майже щодня запускають іранські дрони по території нашої держави, щоб відслідковувати, як працює українська ППО. Їм потрібно виявити, де перебувають мобільні групи, де збили дрон і так далі.

"Вони моніторять соцмережі, шукають фотографії збитих дронів", – сказав Нарожний.

Слід вчергове нагадати, що українців закликають не фотографувати збиті ворожі дрони і не знімати на відео роботу української ППО. Ми маємо допомагати нашим військовим захищати нас, а не заважати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні