Стало відомо, яке українське місто наказав захопити путін

2
Стало відомо, яке українське місто наказав захопити путін
Західні економічні санкції проти РФ дуже потужно обмежують всю модель розвитку економіки і високих технологій Росії в оборонній сфері, тому в таких умовах наростити потужні резерви, щоб довго утримувати фронт, дуже складно.

Про це заявив екс-глава Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії Микола Маломуж, пише Обозреватель.

"За рахунок збільшення можливостей української армії будуть знищуватися військові об'єкти і на території Росії, і на тимчасово окупованих територіях України, починаючи від аеродромів і ракетних систем і закінчуючи кораблями, штабами, складами і тому подібним", - підкреслив він.

Експерт вважає, що диктатор Володимир Путін намагатиметься заморожувати конфлікт і проводити окремі секторальні операції, демонструючи нібито успіх і провал України.

"Він намагався це зробити в Куп'янську, тепер намагається в Авдіївці. Далі вони планують розширити формат захисту Бахмута, тому що втрата цього населеного пункту буде для Путіна "ударом під дих", дуже потужним політичним ударом. Це для нього символ", - упевнений він.

Екс-глава СЗР каже, що Путіну потрібна хоч якась перемога, тому він раніше дав наказ "звільнити" всю Донецьку і Луганську область під вибори: "Далі він планував висунення. Теж не виходить. Тому зараз він поставив тактичне завдання - захопити Авдіївку, щоб кричати на всю іванівську: "Ми перемагаємо, я йду на вибори".

Співрозмовник не виключив, що диктатор РФ намагається заглушити соціально-економічні проблеми Росії успіхами на фронті: "Але, думаю, швидше за все, Путін постарається утримати фронт до виборів. Нехай не весь, але хоча б ключові позиції, Бахмут, спробує перешкоджати перерізанню сухопутного коридору і потужному заходу ЗСУ на Херсонщину".

Він також зазначив, що взимку теж можуть бути великі зміни на фронті, а завдання для Путіна дуже складне, при цьому утримати позиції, а тим більше атакувати і наступати для окупантів буде проблематично.

"Якщо виходити з того, що щодня противник втрачає близько тисячі вбитими і двох тисяч пораненими, то за час до "виборів" можна отримати додатково 200-300 тисяч убитих і поранених. Колосальна кількість! Це відіб'ється вже на всіх російських сім'ях і неминуче викличе негатив. Тому Путін поспішає мати до "виборів" хоча б стабільні показники на фронті. А вся інформаційна діяльність буде піднята на вищий рівень. Буде кинуто все - сили і засоби, фінансові ресурси і всі можливі стимули", - додав Маломуж.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
New sex video (es.ceks.club)
Відповісти
order accutane, acutanisotretinoin.one,
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні