За що «ПриватБанк» без попередження може заблокувати українцям картки

0
За що «ПриватБанк» без попередження може заблокувати українцям картки
Клієнт ПриватБанку, який зайнявся торгівлею криптовалюти, втратив доступ до своїх рахунків. Банк без попередження припинив із ним ділові відносини.

Про це клієнт ПриватБанку написав на спеціалізованому форумі "Мінфін", передає OBOZ.UA.

"Спробував я в жовтні зайнятися П2П трейдингом. Знаю, що це не дозволено, поки не врегульовано, але й не заборонено. Я виконував ордери чесно і нікого не обманював. Банк розірвав стосунки, незважаючи на надані мною всі документи про надходження коштів та про всі операціях за останні 6 місяців", – написав він.

Клієнт ПриватБанку попросив дозволити йому користуватися послугами банку, незважаючи на те, що він використав рахунок для торгівлі криптовалютою. Однак, відкриваючи карту, він вказував, як її користуватиметься. Заробляти за допомогою картки фізособи заборонено.

У "Приваті" пояснили: "Банк як суб'єкт первинного фінансового моніторингу зобов'язаний вживати заходів, покликаних запобігати та протидіяти легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом; фінансуванню тероризму та поширенню зброї масової поразки".

Для перерахування коштів на рахунках вам чи представнику необхідно звернутися до будь-якого відділення банку, маючи при собі:

- реквізити рахунку, відкритого в іншому банку;
- документи, що підтверджують повноваження розпоряджатися рахунками;
- документи, що засвідчують особу;
- документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та містить реєстраційний номер облікової картки платника податків України;
- заяву про перерахування залишків коштів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні