Працівники ТЦК посеред вулиці «запакували» чоловіка в авто, а в жінки вибили з рук телефон

1
Працівники ТЦК посеред вулиці «запакували» чоловіка в авто, а в жінки вибили з рук телефон
В Україні спалахнув черговий скандал із представниками ТЦК - чоловіки у військовій формі силоміць посадили в авто цивільного, а з його супутницею грубо поводилися та вибили телефон із рук.

Про це пишуть місцеві пабліки, посилаючись на постраждалу дружину, передає Апостроф.

Відомо, що інцидент стався у ніч проти 22 листопада у Львові по вулиці Гаришкевича у Галицькому районі міста.

Ймовірно, що відео знято ймовірно після настання комендантської години, що могло стати причиною конфлікту. Втім, інцидент також міг виникнути на тлі посилення перевірок документів у всіх військовозобов'язаних чоловіків віком від 18 до 60 років за наказом Львівської ОВА.

На відео видно, як п'ятеро чоловіків у формі оточили молоду пару та про щось голосно сперечаються. Цивільний чоловік міцно обіймає дівчину поруч, проте за деякий час його насильно відривають від неї та заштовхують в автівку. Двоє представників ТЦК при цьому тримають саму жінку, яка намагається вирватися до свого чоловіка. Після цього машина від'їжджає і жінка щось голосно викрикує чоловікам у формі. Помітно, що ті також емоційно збуджені та готові накинутися на дівчину з кулаками - двоє чоловіків по черзі стримують один одного та обзивають дівчину образливими словами. Врешті, один із них не витримує та вибиває телефон з рук у дівчини, яка намагається зафільмувати конфлікт. За кілька секунд він ще й жбурляє ґаджет ногою, продовжуючи викрикувати матюки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і чим ті уйобки кращі від кацапів ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні